2/5/12

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ



Μεταμόρφωση 30-4-2012
 αρ. πρωτ. 220

Προς τους κ.κ. 
1.- Αντιπεριφερειάρχη Κων/νο Μανιάτη
2.- Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα

Θέμα : Να κλείσει το γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου στην Μεταμόρφωση.
Κύριοι,
  Απαντώντας σε υπομνήματά μας σχετικά με το κλείσιμο του γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου στην Μεταμόρφωση, ο πρώτος από εσάς μέσω της συμβούλου του κ. Πρωτολάττη μας δήλωσε ότι αρμόδιος για να κλείσει το γκαράζ είναι ο Δήμος Μεταμόρφωσης. Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 4-4-2012 ο δεύτερος από εσάς δήλωσε ότι αρμόδια είναι η Περιφέρεια.
  Ο σύλλογός μας έχει συσταθεί για την αναβάθμιση της πόλης μας και όχι για να βοηθήσει τους γύρω Δήμους. Σε συνάρτηση με το γεγονός ότι αν και έχει γνωστοποιήσει σε αρμόδιες και αναρμόδιες Αρχές το παράνομο της λειτουργίας του γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου στην Μεταμόρφωση, κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να κλείσει αυτή η παράνομα λειτουργούσα εγκατάσταση.
  Δεν μας ενδιαφέρει τελικά ποια είναι η αρμόδια Αρχή για το κλείσιμο του γκαράζ. Αν είναι αρμόδια η Περιφέρεια ή ο Δήμος Μεταμόρφωσης. Η κάθε μία από τις δύο Αρχές υποδεικνύει την άλλη ως αρμόδια.
  Παρακαλούμε για το καλό της Μεταμόρφωσης να βρείτε μεταξύ σας ποιος είναι αρμόδιος και να κλείσει επί τέλους το γκαράζ. Αν θεωρείτε ότι οι υπηρεσίες σας δεν έχουν αυτή την αρμοδιότητα, να απευθυνθείτε σε όποια υπηρεσία εσείς θεωρείται ότι είναι αρμόδια, να διαβιβάσετε σ΄ αυτήν όλα τα έγγραφα που έχετε στην διάθεσή σας και να ζητήσετε να κλείσει το γκαράζ.
  Θα περιμένουμε να λάβουμε άμεσα την απάντησή σας περί του πρακτέου, . Μετά την πάροδο της προθεσμίας θα θεωρήσουμε ότι ο υπεύθυνος για το κλείσιμο του γκαράζ αρνείται να πράξει το καθήκον του. 

Διατελούμε, Με Υπόληψη


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου