15/1/14

ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΥΚΩΝ

       
                                                     
    Μεταμόρφωση 9 Ιανουαρίου 2014
 Αρ. πρωτ.  517

Προς το
Αστυνομικό Τμήμα Μεταμόρφωσης


Θέμα : Καταγεγραμμένα περιστατικά επιθέσεων και εγκληματικότητας στην περιοχή της οδού Πευκών.

Κύριε Διοικητά,
             Κατ΄ αρχήν ο σύλλογός μας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχές του για τον Καινούριο Χρόνο, ευχόμενος η καινούρια χρονιά να φέρει ελάττωση της εγκληματικότητας στην πόλη μας.
            Ο Συνήγορος του Πολίτη, ζήτησε από τον σύλλογό μας, με έγγραφό του (συνημμένο φωτοαντίγραφο), μεταξύ άλλων να του υποβάλλουμε και καταγεγραμμένα περιστατικά επιθέσεων και εγκληματικότητας στην περιοχή μας, προκειμένου να τα συνεκτιμήσει μαζί με το φωτογραφικό υλικό που θα στείλουμε, ώστε να συνεκτιμηθούν και να καταλήξει σε εύλογη κρίση σχετικά με την επάρκεια η μη του δημοτικού φωτισμού στην περιοχή μας.
            Όπως γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμάς στην περιοχή της Καναπίτσας υπάρχει εγκληματική δραστηριότητα, όπως η διαμονή των δολοφόνων του περιπτερά στην οδό Αναγεννήσεως, δύο φορές ύποπτα φαινόμενα εκδήλωσης φωτιά στην οδό Πευκών 109, τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε κατοικία στην οδό Ψαρρών, μαχαιρώματα και ξυλοδαρμοί μεταξύ αλλοδαπών, έντονη δραστηριότητα ατόμων που σχετίζονται με ναρκωτικά κλπ.
            Παρακαλούμε κ. Διοικητά να μας δώσετε τα σχετικά στοιχεία, προκειμένου να τα υποβάλλουμε στην Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη.
            Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων   
      
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Κουστιμπής                                                                Θεμιστοκλής Αλεξίου










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου