11/2/16

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ



ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ :
*Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ» 
Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βλάχου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
«ΗΛΕΚΤΡΟΝ» Περιβαντολογικός – Οικολογικός – Εξωραιστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ο Υ Ν
Την διενέργεια δύο κοινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.
Α.- Επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ, που βρίσκεται στην οδό Λιοσίων και Σώκου αριθ. 5 (απέναντι από τα Λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016. Θα συγκεντρωθούμε στον Σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο Ηράκλειο, ώρα 9.30 π.μ. Με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα φθάσουμε στον σταθμό «Αττική». Από εκεί θα πάρουμε το λεωφορείο και θα μας βγάλει έξω από το μουσείο. Η επίσκεψη στο μουσείο είναι δωρεάν. Το κόστος μας είναι 2 εισιτήρια 2,80 ευρώ.
Μετά την επίσκεψη στο μουσείο θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, καφέ φαγητό κλπ. Όποιος δεν θέλει να μας ακολουθήσει είναι ελεύθερος να γυρίσει στο σπίτι του.
Β.- Επίσκεψη στο Πλανητάριο, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού 379, στο Παλαιό Φάληρο. Θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στην έκθεση «Το δάσος κάτω από τον δρόμο», που αφορά το μοναδικό στον κόσμο, απολιθωμένο δάσος της Λέσβου. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016. Θα συγκεντρωθούμε στον Σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο Ηράκλειο, ώρα 10.00 π.μ. Με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα φθάσουμε στον σταθμό «Αττική». Από εκεί θα πάρουμε το Μετρό που θα μας βγάλει στον σταθμό «Συγγρού – Φίξ» και με το λεωφορείο θα φθάσουμε στο Πλανητάριο. Η επίσκεψη και η ξενάγηση στην έκθεση είναι δωρεάν. Το κόστος μας είναι 2 εισιτήρια 2,80 ευρώ.
Μετά την επίσκεψη στο μουσείο θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, καφέ φαγητό κλπ. Όποιος δεν θέλει να μας ακολουθήσει είναι ελεύθερος να γυρίσει στο σπίτι του.
Καλή μας διασκέδαση. 
Οι Πρόεδροι των Συλλόγων
Τεσσέρη Θούλη
Πρόεδρος Συλλόγου «Άσπρα Χώματα»

Αργύρης Σκοπελίτης
Πρόεδρος Συλλόγου «Αναγέννηση Βλάχου»

Παναγιώτα Λαμπροπούλου
Πρόεδρος Συλλόγου «ΗΛΕΚΤΡΟΝ»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου