8/4/16

ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



Μεταμόρφωση 6 Απριλίου 2016
Αρ. Πρωτ.  809
Προς τους :
-Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης
-Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης
-Δήμαρχο Μεταμόρφωσης
-Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μεταμόρφωσης

Κοινοποίηση :
-Συνήγορο του Πολίτη


Θέμα : Η μη συμμόρφωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεταμόρφωσης στις εντολές του Συνηγόρου του Πολίτη.

          Με νεώτερο έγγραφο του με αριθ. Πρωτ. 209759/12200/30-3-2016, που απεστάλη προσωπικά στον δήμαρχο Μετμόρφωσης και στην Κοινωφελή Επιχείρηση, η Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη, υπενθυμίζει ότι μέχρι σήμερα ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» δεν έλαβε απάντηση από τον δήμο και την κοινωφελή επιχείρηση, στα αιτήματά του, ούε έλαβε τα αντίγραφα των εγγράφων που ζήτησε, όπως τους έδωσε εντολή η Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη με το από 11-1-2016 έγγραφό της, ούτε βέβαια έλαβε η ίδια η Αρχή τις απαντήσεις του δήμου.
          Συγκεκριμένα η Αρχή δίνει εντολή στους παραπάνω παραλήπτες του εγγράφου:
          Α.- Να χορηγήσουν στον σύλλογο «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» τα αντίγραφα των εγγράφων που έχει ζητήσει και αφορούν πρωτίστως τα συμβάντα του Αυγούστου 2015 στον θερινό κινηματογράφο «ΝΕΑ ΑΝΕΜΩΝΑ» και την νόμιμη ή μη λειτουργία του κινηματογράφου.
          Β.- Να μας απαντήσει στα ερωτήματα α. Σχετικά με τον θερινό κινηματογράφο «ΝΕΑ ΑΝΕΜΩΝΑ» και β. Σχετικά με την μη ανάρτηση αφισσών σε όλη την οδό Πευκών, αλλά μέχρι την οδό Αρκαδίου, για την ενέργεια του δήμου «διάθεση προιόντων χωρίς μεσάζοντες».
          Ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» επισκέφθηκε την νέα Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικολέττα Πατέλη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της και της εξέθεσε τα παραπάνω θέματα. Έλαβε την διαβεβαίωση ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά του, αλλά ζητήθηκε εύλογος χρόνος ενημέρωσης της νέας προέδρου. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία της Προέδρου του συλλόγου κ. Παναγιώτας Λαμπροπούλου με την νέα Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικολέττα Πατέλη, η οποία έγινε πρίν την παραλαβή του παραπάνω εγγράφου, έχει δεσμευθεί ο σύλλογός μας να περιμένει την πλήρη ικανοποίηση όλων των σχετικών αιτημάτων του μέχρι την 15η Απριλίου 2016. Μέχρι την ημέρα αυτή θέλουμε να πιστεύουμε θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας.

          Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» μετά την 16η Απριλίου 2016 θα ενημερώσει την Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη για τις εξελίξεις. 
 Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτα Λαμπροπούλου                                                                   Θεμιστοκλής Αλεξίου


 Διαβάστε Περισσότερα: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου